Hoe werkt een E-learning?

Sinds 2020 voeren wij verschillende volwaardige E-learning cursussen. Zo voeren wij onder andere:

Regelmatig krijgen wij de vraag: “hoe werkt dat nu zo’n met zo’n E-learning van jullie?”.

Na uw aanmelding krijgt u vanuit ons E-learning platform een uitnodigingsmail. Via de link in deze mail kunt u inloggen en een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Daarna dient u uw basisgegevens zoals achternaam, voorletters, geboortedatum- en plaats in te vullen. Hierna kunt u aan de slag met leren!

Persoonlijke E-learning omgeving

In uw persoonlijke E-learning omgeving vindt u uw cursussen inclusief de status. Per cursus wordt uw voortgang in de vorm van een behaald percentage aangegeven.

Start uw cursus

Ga naar uw cursus en start de E-learning. U hoeft de E-learning niet aaneengesloten te volgen. U kunt deze over meerdere momenten verdelen. Het systeem houdt bij waar u gebleven bent.

Goed- en afkeur criteria

Bij veel onderdelen hebben wij getracht goed- en afkeurcriteria visueel te maken door middel van foto- en filmmateriaal.

Toetsen

Na de meeste hoofdstukken maakt u een korte tussentoets bestaande uit meerkeuzevragen. Deze tussentoets kunt u overnieuw maken en eventueel de voorgaande theorie teruglezen. Na de laatste module maakt u de eindtoets. Heeft u een minimale score van 70% behaald dan kunt u door naar de volgende ronde…

Certificaat

Na afloop van uw cursus kunt u uw certificaat downloaden uit uw persoonlijke omgeving. Een E-learning certificaat heeft dezelfde geldigheid als het certificaat van een klassikale cursus.

Toezichtaccount

Schrijft u meerdere collega’s in en wilt u de vorderingen monitoren? Voor leidinggevenden en HR-/P&O-afdelingen kunnen wij een toezichtaccount aanmaken. U kunt dan eenvoudig de resultaten monitoren. Beschikbaar vanaf 10 cursisten of meer.

Helpdesk en ondersteuning

Voor de E-learning is een praktische helpdesk die u ondersteunt bij praktische en inhoudelijke vragen. Uitgebreidere vragen? Dan staat ons docentencorps u graag te woord. Ook de nazorg voor de keurmeester in het veld is identiek aan onze klassikale cursussen.

Wilt u meer informatie? Bel ons op 088-2450000 of mail via info@de-opleider.nl.

Geplaatst in .