Cursus EHBO Basiskennis E-learning

Zoekt u een online cursus EHBO basis? Erkend en praktisch ingevuld? De Eerste Hulp bij Ongevallen-basis e-learning cursus van Ingenium dé opleider is precies wat u zoekt! Door ons opgeleide medewerkers zijn praktisch ingesteld. Ons motto is: Veiligheid is een werkwoord!

Het doel van de EHBO-cursus is om medewerkers de basisprincipes van Eerste Hulp Bij Ongevallen bij te brengen. Van belang is het om de EHBO-ers aan te leren dat zij adequaat kunnen handelen bij acute noodsituaties.

De e-learning cursus EHBO basis is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en welke snel een certificaat willen behalen.

De Ingenium EHBO basis e-learning cursus werkt als volgt:

 • U schrijft u in voor de BHV E-learning cursus en doorloopt de lesstof in uw eigen tempo
 • U maakt de tussenliggende toetsen
 • Indien nodig neemt u bij vragen tussentijds contact met ons op via chat, mail of telefonisch
 • Schrijf u nu voor de E-learning opleiding EHBO Basis van Ingenium dé opleider!

Aansluitend aan het doorlopen van de lesstof vindt de online eindtoets plaats. Na behalen van deze toets ontvangt u een EHBO-basis-certificaat.

Geen vooropleiding noodzakelijk.

Duur training: ca. 3 uren.

Door het volgen van de cursus EHBO Basis voldoen zowel de werkgever als de werknemer aan de in de Arbowet gestelde eisen van voldoende instructie en aantoonbare deskundigheid.

De cursussen van Ingenium dé opleider blinken uit in de praktijk. Theorie is echter noodzakelijk om veilig te kunnen werken.

De volgende onderwerpen worden onder andere in de vorm van e-learning behandeld:

 • Wat is eerste hulp
 • De vijf basisprincipes van Eerste Hulp bij Ongevallen
 • Het menselijk lichaam
 • Circulatiestilstand en ademhalingsstilstand
 • Spoedeisende eerste hulp
 • Niet-spoedeisende eerste hulp
 • Verbinden en afdekken van letsel

€ 99,-

Genoemde prijs is per cursist, exclusief BTW.

Het betreft een e-learning cursus.

Onder specifieke omstandigheden kan deze cursus onder een OOM, ESF of OTIB subsidie vallen. Het opleidingsfonds van UNETO-VNI, OTIB, heeft het trainingsaanbod opengesteld. Een installatiebedrijf is niet langer gebonden aan de trainingen in de gidsen.

Duur training: ca. 3 uren.

Investering van de training: € 99

31-12-2021
E-Learning

Referenties van klanten

In 2010 volgden we de eerste opleidingen bij Ingenium. NEN 3140, klimmaterieel en Landbouw Tuin en Parkmachines waren de basis voor ons eigen keurbedrijf. Deze opleidingen waren goed van opzet en werden door mensen uit de praktijk gegeven. Het jaar erop volgden weer 3 opleidingen: NEN 3140 voor gevorderden, hijs en hef materieel en valbeveiligingen en Magazijnstellingen. Deze werden in company bij ons verzorgd. Het pakket werd op de reeds aanwezige ervaringen en meettoestellen toegesneden, en werd vakkundig gepresenteerd. In de afgelopen 3 jaar volgden nog de opleiding keurmeester speelgelegenheden en speeltoestellen en een van onze medewerkers heeft zich gespecialiseerd als keurmeester elektrische installaties NEN 1010. Ook hier waren de ervaringen goed. We hebben in de afgelopen jaren dus altijd mogen rekenen op goede begeleiding en konden als dat nodig was ook telefonisch aanvullende informatie inwinnen. Wij raden Ingenium dan ook van harte aan.
M. Strikkeling – Gras | Stok Didam

Heb de cursus in Maart 2016 bij Ingenium in Lexmond gedaan. Ik heb deze als zeer positief en informatief ervaren. Ben naar aanleiding van de cursus als zelfstandig keurmeester begonnen.

Dhr. Kroot

Al diverse cursussen gevolgd tot zeer tevredenheid . Goede uitleg leuke docenten ook het praktijkgedeelte is zeer leerzaam en alles is tot in de puntje verzorgd. Kortom een echte aanrader! Met Vriendelijke groet Arend van der Vegt www.vdvinspectie.nl
A. van der Vegt | VDV Inspectie

Geplaatst in .