Cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck E-learning

Zoekt u een online cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck (EPT)? Erkend en praktisch ingevuld? De e-learning cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck van Ingenium dé opleider is precies wat u zoekt! Door ons opgeleide medewerkers zijn praktisch ingesteld. Ons motto is: Veiligheid is een werkwoord!

Het doel van de cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck is om medewerkers de basisprincipes van pallettruck veiligheid bij te brengen. Van belang is dat medewerkers kennis hebben van magazijnveiligheid en dat deze op een veilige wijze met de elektrische pallettruck kunnen omgaan.

De e-learning cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en welke snel een EPT-certificaat willen behalen of verlengen.

De Ingenium online cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck werkt als volgt:

 • U schrijft u in voor de Veilig werken met de elektrische pallettruck E-learning cursus
 • U doorloopt thuis of op uw werkplek de Veilig werken met de elektrische pallettruck lesstof. Dit kunt u geheel in uw eigen tempo doen
 • U maakt de tussenliggende toetsen
 • Indien nodig neemt u bij vragen tussentijds contact met ons op via chat, mail of telefonisch
 • Schrijf u nu voor de E-learning opleiding Veilig werken met de elektrische pallettruck van Ingenium dé opleider!

Aansluitend aan het doorlopen van de lesstof vindt de eindtoets plaats. Na het behalen van deze toets ontvangt u een E-learning certificaat Veilig werken met de elektrische pallettruck.

Een vooropleiding is niet noodzakelijk.

Duur cursus: ca. 2 online lesstof.

Door het volgen van de cursus Veilig werken met de elektrische pallettruck voldoen zowel de werkgever als de werknemer aan de in de Arbowet gestelde eisen van voldoende instructie en aantoonbare deskundigheid.

De trainingen van Ingenium dé opleider blinken uit in de praktijk. Theorie is echter noodzakelijk om veilig te kunnen werken.

De volgende onderwerpen worden onder andere in de vorm van e-learning behandeld:

 • Basiskennis van interne transportmiddelen
 • Wet- en regelgeving magazijnen en de elektrische pallettruck
 • De verschillende onderdelen van de elektrische pallettruck
 • Controlepunten van de elektrische pallettruck
 • Pallets
 • Vastzetten van ladingen
 • Behandelingsetiketten
 • Veiligheid elektrische pallettruck algemeen
 • Ergonomie m.b.t. de elektrische pallettruck

€ 99,-

Genoemde prijs is per cursist, exclusief BTW, inclusief online lesstof.

Het betreft een e-learning cursus.

Onder specifieke omstandigheden kan deze cursus onder een OOM, ESF of OTIB subsidie vallen. Het opleidingsfonds van UNETO-VNI, OTIB, heeft het trainingsaanbod opengesteld. Een installatiebedrijf is niet langer gebonden aan de trainingen in de gidsen.

Duur cursus: ca. 2 online lesstof.

Investering van de training: € 99

31-12-2021
E-Learning

Referenties van klanten

In 2010 volgden we de eerste opleidingen bij Ingenium. NEN 3140, klimmaterieel en Landbouw Tuin en Parkmachines waren de basis voor ons eigen keurbedrijf. Deze opleidingen waren goed van opzet en werden door mensen uit de praktijk gegeven. Het jaar erop volgden weer 3 opleidingen: NEN 3140 voor gevorderden, hijs en hef materieel en valbeveiligingen en Magazijnstellingen. Deze werden in company bij ons verzorgd. Het pakket werd op de reeds aanwezige ervaringen en meettoestellen toegesneden, en werd vakkundig gepresenteerd. In de afgelopen 3 jaar volgden nog de opleiding keurmeester speelgelegenheden en speeltoestellen en een van onze medewerkers heeft zich gespecialiseerd als keurmeester elektrische installaties NEN 1010. Ook hier waren de ervaringen goed. We hebben in de afgelopen jaren dus altijd mogen rekenen op goede begeleiding en konden als dat nodig was ook telefonisch aanvullende informatie inwinnen. Wij raden Ingenium dan ook van harte aan.
M. Strikkeling – Gras | Stok Didam

Heb de cursus in Maart 2016 bij Ingenium in Lexmond gedaan. Ik heb deze als zeer positief en informatief ervaren. Ben naar aanleiding van de cursus als zelfstandig keurmeester begonnen.

Dhr. Kroot

Al diverse cursussen gevolgd tot zeer tevredenheid . Goede uitleg leuke docenten ook het praktijkgedeelte is zeer leerzaam en alles is tot in de puntje verzorgd. Kortom een echte aanrader! Met Vriendelijke groet Arend van der Vegt www.vdvinspectie.nl
A. van der Vegt | VDV Inspectie

Geplaatst in .