Cursus handelen bij een overval

Cursus hoe te handelen bij een overval

Zoekt u een online cursus Handelen bij een overval volgens het RAAK principe? Erkend en praktisch ingevuld? De Handelen bij een overval volgens het RAAK principe e-learning van Ingenium dé opleider is precies wat u zoekt! Door ons opgeleide medewerkers zijn praktisch ingesteld. Ons motto is: Veiligheid is een werkwoord!

Het doel van de cursus Handelen bij een overval volgens het RAAK principe is om medewerkers de basisprincipes bij te brengen. Van belang is het om de medewerkers aan te leren dat zij adequaat kunnen handelen bij degelijke situaties.

De e-learning cursus Handelen bij een overval volgens het RAAK principe is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en welke snel een certificaat willen behalen en de vaardigheden willen aanleren.

De Ingenium cursus Handelen bij een overval volgens het RAAK principe werkt als volgt:

  • U schrijft u in voor de E-learning cursus en doorloopt de lesstof in uw eigen tempo
  • U maakt de tussenliggende toetsen
  • Indien nodig neemt u bij vragen tussentijds contact met ons op via chat, mail of telefonisch
  • Schrijf u nu voor de E-learning opleiding Handelen bij een overval volgens het RAAK principe van Ingenium dé opleider!

Aansluitend aan het doorlopen van de lesstof vindt de online eindtoets plaats. Na behalen van deze toets ontvangt u een certificaat.

Geen vooropleiding noodzakelijk.

Duur training: ca. 3 uren.

Door het volgen van de cursus handelen bij een overval volgens het RAAK principe voldoen zowel de werkgever als de werknemer aan de in de Arbowet gestelde eisen van voldoende instructie en aantoonbare deskundigheid.

De cursussen van Ingenium dé opleider blinken uit in de praktijk. Theorie is echter noodzakelijk om veilig te kunnen werken.

De volgende onderwerpen worden onder andere in de vorm van e-learning behandeld:

  • Waarom is het RAAK principe van belang
  • Uitleg RAAK principe
  • Praktijkcase
  • Wat te doen na een ongeval

€ 49,-

Genoemde prijs is per cursist, exclusief BTW.

Het betreft een e-learning cursus.

Onder specifieke omstandigheden kan deze cursus onder een OOM, ESF of WIJ-techniek subsidie vallen. Het opleidingsfonds van UNETO-VNI, WIJ-techniek, heeft het trainingsaanbod opengesteld. Een installatiebedrijf is niet langer gebonden aan de trainingen in de gidsen.

Geen veelgestelde vragen gevonden

Duur training: ca. 3 uren.

Investering van de training: € 49

31-12-2024
E-Learning

Referenties van klanten

Geplaatst in .