Aanbod E-learning opleidingen

Welkom bij het aanbod aan E-Learning opleidingen en -cursussen van Ingenium dé Opleider!

Veel cursussen van Ingenium dé Opleider zijn beschikbaar in een e-learning variant. Het betreft onder andere de belangrijkste keurmeester-,  VCA- en NEN 3140 opleidingen.

 

 

Ingenium dé Opleider is ook op E-learning gebied de Opleider van keurend, inspecterend en veilig werkend Nederland.

E-learning cursussen

De volgende cursussen bieden wij momenteel aan als E-learning variant:

Voordelen van E-learning bij Ingenium dé Opleider

Het volgen van een online opleiding heeft de volgende voordelen:

Een E-learning bij Ingenium dé Opleider is flexibel

Wellicht het grootste voordeel van online leren (ook wel E-learning genoemd) is dat het zo flexibel is. Cursisten van Ingenium kunnen leren op de momenten dat het hen het beste uitkomt: onder werktijd, ’s avonds of in de pauze. Dit komt de productiviteit van de werknemer / cursist ten goede.

Online leren bij Ingenium dé Opleider is goedkoper

Natuurlijk is pratijk bij diverse traningen zoals keurmeester cursussen erg belangrijk. Een aanzienlijk deel van de theorie kan via E-learning worden gedaan. Vanzelfsprekend zijn online cursussen goedkoper, er hoeft tenslotte geen lesruimte en docent te worden geregeld. Ook op de reiskosten bespaard.

E-learning bij Ingenium dé Opleider is tijdsbesparend

Omdat reguliere cursussen vaak om 9 uur beginnen en pas tegen 16 uur klaar zijn bespaart u vaak tot wel twee uur per dag aan reisuren. Dit komt ook de alertheid van de cursisten ten goede.

Online leren is vaak leuker

Wij leven in een digitale wereld. We zitten vaker achter de PC, Mac, tablet of iPad. Ook lezen we vaak al boeken op de telefoon / smartphone. De stap is dan vaak klein om online een VOP NEN 3140, VP NEN 3140 of keurmeestercursus te volgen bij Ingenium dé opleider.

Bijhouden van prestaties

Bij E-learning is het eenvoudig om bij te houden hoe ver je met de opleiding gevorderd bent. Door het maken van tussentijdse toetsen heeft u een goed inzicht of u de lesstof voldoende beheerst.

Toetsing en het certificaat van Ingenium dé Opleider

Als u de lesstof doorlopen hebt dan maakt u de eindtoets. Als u deze met voldoende resultaat behaald heeft dan ontvangt u een digitaal certificaat als cursusdiploma en kunt u met een gerust hart worden aangesteld als Voldoende Onderricht Persoon NEN 3140 of Vakbekwaam Persoon NEN 3140.

Bij Basisveiligheid VCA, Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA of Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL) VCU dient u een extern examen te volgen op éen van de 30 examenlocaties. Na behalen van het examen ontvangt u een papieren certificaat en een pasje.

Meer weten over de E-learning bij Ingenium dé Opleider?

Heeft u vragen over de E-learningsmogelijkheden van Ingenium dé Opleider? Neer contact op via info@de-opleider.nl of via 088 – 2450000.